F cassandrabeckers.blogg.se ♡ -

Myser

Har precis vaknat och ligger här i sängen och myser med min lilla beeebis. Ska strax gå upp och fixa lite frukost och kolla på någon film eller något. Blir ingen skola för mig då jag egentligen börjar kvart över 12, men ska iväg på ett möte på en annan skola. Så tog en lååång sovmorgon idag, riktigt skönt! Anyyyywaaay nu ska jag ner och fixa frulle! Har en bra dag alla!Monday

Första dagen i skolan efter lovet idag! Dagen gick faktiskt ganska fort, vaknade imorse och var inte alls trött även fast jag somnade runt kl två inatt. Hade först digitalt skapande utan vår lärare för hon var sjuk, sen lunch och sista lektionen var fotografisk bild, men fick gå redan halv två eftersom jag alltid fotar min uppgift hemma. Så nu sitter jag hemma hos Martin och vi ska spela lite FIFA, haha såna nördar är vi! Vet inte hur länge vi satt uppe och spela igår ;) 
 
Ni får två kassa mobilbilder från skoltoaleten(haha) på hur jag ser ut idag, den nya skjort-tröjan är från gina tricot!
 

Helgen

Hejsan! Ledsen för ingen uppdtering i helgen, men i fredags drog jag på fest med Elin och Johanna, och sen sov jag hos Martin. Hade dessutom glömt datorn hemma så fick inte tag i den förens igår men hade inte tid att uppdatera då eftersom Martin och jag var ute och åt på 2 rum & kök för att fira vår 1årsdag. Det var sååå himla gott där! Sen köpte vi med oss lite frukt hem och kollade på film myste typ bara. Och idag har Emma varit här medans Martin var hos en kompis, så vi satt typ och kollade på lägenheter och sånt haha, eftersom vi vill flytta ihop i en lägenhet i stan ;) Well well, nu ska jag spela lite NHL eller FIFA med Martin och sen bara chilla resten av dagen. 
 
tre senaste från instagram, heter cassandrabecker där!
 

RSS 2.0