F cassandrabeckers.blogg.se ♡ -

månadens favoriter: april

 
 

1. Min hårborste från lyko. Älskar den så himla mycket. Man kan alltså använda den både i blött och torrt hår utan att det skadas, och den reder ut tovor sååå lätt! Men det bästa med den måste nog ändå vara att man kan massera hårbotten med dem mjuka piggarna den har, och det är amazing!!

 

2. Body mist från victorias secret i doften "Such a flirt" Har använt den ganska mycket denna månaden just för att den luktar så himla fräsch och vårigt. Älskar den!

 

3. Mascara från Lóreal Paris. Köpte den för ett tag sen och är helt förtrollad i den. Jag som faktiskt har väääldigt korta ögonfransar lyckas faktiskt få lite längd på dem med denna, vilket är superbra!

 

4. Concealer från Gordani G. Älskar konsistensen på denna, så himla lätt att arbeta med och täcker superbra. Det enda negativa är att den tar slut väldigt fort. Min tog slut för några dagar sen och jag har knappt använt den i en månad..

 

5. Räddaren i nöden.. mitt älskade torrshampo! Just nu använder jag denna med doft av, eh någonting haha! Men det är den som luktar fräschast av alla tycker jag. Och det är verkligen super, något som att tjejer borde ha i väskan. 

RSS 2.0