F cassandrabeckers.blogg.se ♡ -

redigerings dags

har haft en helt ok helg med match grillning och mys med älskling. men nu är det söndag igen och jag laddar upp för en ny skolvecka. har 2 nationela, både måndag och tisdag och 2 so prov på torsdag. så ikväll blir det lite plugg. men först ska jag sätta mig och redigera färdigt bilderna från en fotojobb jag gjorde för någon vecka sen. vi hörs antingen ikväll eller imorgon!
 
råkade spara i gif format, därav "bruset"

just too much

heeej! känner mig som världens dåligaste bloggare haha. har så himla mycket att göra i skolan lixom, har 7 prov och 3 inlämningsuppgifter som ska göras innan 31 maj. och snart får vi en stor uppgift i alla NO ämnerna att göra med. det kommer lixom bara mer och mer hela tiden. och då blir det tyvär så att blogger kommer i sista hand. men ska göra mitt bästa och försöka uppdatera här någon gång om dagen iallafall.
 
anywääyy, imorgon är det serieprämier i fotbollen! vår första riktiga match tillsammans. {förutom en träningsmatch}
får väl hoppas på det bästa iallafall! men innan dess är det skola som gäller.. och ska försöka få färdigt en inlämnngsuppgift nu som jag kan lämna in imon. annars är det kort dag, bara till 2. så efter skolan åker jag hem till Martin. ♥
 
en loka med en av dem nya smakerna och lite naturgodis får göra mig sälskap i allt pluggande.

pluggpluggplugg

har precis kommit ut från duschen efter en handbollsträning. gick väl helt okej. nu ska jag sätta mig och plugga lite, har laddat upp med valnötter och ramlösa haha! och efter det ska jag antingen kolla på någon film med mamma eller några avsnitt av PLL {är inne på sista säsongen nu!!}
 
redan torsdag imorgon, känns som denna veckan har gått superfort! har iallafall utvecklingssamtal imon.. hatar det.
och så är det fotbollsträning imon med! funderar på att dra till gymmet efters skolan, men blir nog lite för mycket eftersom vi har idrott i skolan med och fysträning på fotbollen. får helt enkelt se hur jag gör. nej plugga var det.. vi hörs!
 
arkivbild.
RSS 2.0