F cassandrabeckers.blogg.se ♡ -

Nytt i kamerasamlingen!

Igår fick jag hem lite nya saker jag beställt till kamera. Det var två nya objektiv Sigma 17-70mm f2.8-4 & Canon ef 50mm f/1.4 USM. Har bara testat dom lite snabbt precis, meeen I´m in lööööve. {kommer förmodligen skriva lite mer om dessa sen} Beställde även ett uv filter till sigman {hade redan ett till det andra} och en ny kamera väska, det var verkligen på tiden. Den jag har nu är så pytteliten så får plats med kameran +  1 objektiv när jag är iväg och fotar. Så denna väskan är prefekt för få i kameran med objektiv på sen 3-4 objektiv och blixt, minneskort mm. Kameraväskan jag beställde är en ryggsäck från Lowerpro tror det heter "Pro runner 200 aw"
 

Todays

Kom hem från skolan för tjugo minuter sen ungefär, fick sluta en timme tidigare idag. Skönt, då hinner jag till matchen i tid. Något som inte är lika bra är att jag blivit mega förkyld {vet att man inte ska träna på men vill verkligen vara med på matchen} så är helt täppt i nästan, ont i huvudet & bihålorna och nyser som in i tusan haha. Tur att det är helg nu då så jag kanske hinner bli frisk tills nästa vecka!
 
Tröja - Gina / Kofta - h&m / Byxor - Lager 157
 
 
 

Höstskor

Godmorgon! Sitter på bussen påväg till skolan nu och är väl framme om typ 50 minuter. Har språk och engelska idag och sen slutar jag runt tre. Är hemma runt fyra och så ska jag spela match ikväll, och vara där vid fem. Kaos, kommer inte hinna haha!

Well, invigde mina nya höstskor idag såå sköna! Och snygga! Ni får bättre bilder på vad jag har på mig i eftermiddag när jag är hemma.

RSS 2.0