F cassandrabeckers.blogg.se ♡ -

Cozyy

sorry för kassa bilder!!
 
 
Så här kommer jag tillbringa min kväll, i sängen med myskläder. Ja iallafall om några timmar.. först måste jag redigera massa bilder från olika jobb. SEN är jag fri att göra vad jag vill. Nästan.. kom på att jag skulle städa undan i köket och fixa med tvätten med, haha! Well well om några timmar kan jag slänga mig i sängen och kolla på Gossip girl. Låt tiden gå fort nu tack!
 
 
 
 
 

Just a few things about me

 
 
Jag googlar alltid ord om jag inte vet hur dem stavas.  Jag är nämligen jätte dålig på att veta om det är två M eller ett tillexempel.
 
Jag gillar inte påskgodis. Så därför äter jag aldrig upp mina påskägg jag får.
 
Jag fyller år om 6 dagar. Läääängtar!
 
Det bästa godiset som finns är bananchips. Alltså torkade bananer, om det ens räknas som godis?
 
Jag hatar att springa på rullbandet på gymmet men älskar att springa utomhus. förmodligen för att man faktiskt kommer någonstans då och inte står och trampar på samma ställe haha!
 
Jag har snea tänder på underraden {heter det så?} och det stör mig sååå mycket! Men min tandläkare vill inte göra något åt det :(
 
Jag längtar helt sjukt mycket tills gymnasiet börjar. Ny miljö, nya människor och att få välja att läsa det man faktiskt tycker om. Bara 20 dagar kvar!
 
Jag har bitit på naglarna hela mitt liv. Men slutade för ca 1 år sen, men ibland måste man bara.

Ni vet det där som händer alla någon gång..

..när man har skrivit ett långt inlägg och så dör datorn. Fast nu var det så illa att datorn inte ens vill starta {blogg.se har ju nu börjat med att inläggen sparas automatiskt!} så nu får jag skriva från mobilen istället, inte lika kul men det funkar.

Tänker inte dra upp allt som jag skrev innan för det orkar jag inte haha! Iallafall så har det spöregnat och åskat som in i tusan hela natten/morgonen/förmiddagen men nu är det äntligen uppehåll och sol! Så nu tänkte jag snöra på mig löparskorna och ge mig ut på en runda. Då går alltså mina träningsplaner inte i stupet på grund av vädret, bra där!

RSS 2.0