F cassandrabeckers.blogg.se ♡ -

Sports fashion

Min träningsmotivation ligger verkligen på noll just nu. Handboll är det som gäller, men jag vill komma igång riktigt med gymmet igen! Blev duktigt sugen när jag satt och kollade på träningskläder, har fastnat för grått och rosa/aprikost tillsammans, vet inte varför men det är såå snyggt!! Collaget är gjort på polyvore, heter ccassandrabecker där, eller klicka bara på bilden så kommer ni dit! 
 
 
Sports fashion
 
Sports fashion by ccassandrabecker featuring athletic shoesPlugg..

Vi har fått lånedatorer i skolan nu eftersom våra inte har kommit än, men dom kommer inom en månad sa dom! Men iallafall så kommer förmoligen bloggningen var myyycket bättre nu.

Hejsan förresten! Jag har nästan precis kommit hem var iväg på graven med mamma efter skolan och lämnade lite låneböcker på biblioteket på min gamla skola så därför är jag hemma så sent. Jag ska ta och plugga lite till två prov jag har på torsdag i samhällskunskap och naurkunskap. Egentligen skulle jag haft samhällskunskapsprovet näsa vecka, men eftersom jag är i Turkiet då så får jag göra det på min sovmorgon på torsdag, såå drygt med what to do. 
 
Annars så flytter allt på som det ska, spelade ju somsagt SM i helgen och vi tog oss vidare till steg 2. Vi var tvugna att vinna med 17 bollar för att gå vidare direkt till steg tre, men vann med 16 bollar!!! Sååå iriterande, såå nära. Jaja, vi tog oss iallafall vidare och det är det som är huvudsaken. 
 
Eftersom vi fick datorerna idag så har jag inga bilder alls på denna, så ni får nöja er med en från instagram.
 
 

Sista minuten

Gissa vad jag gjorde igår? Jag bokade ne resa till Turkiet tillsammans med Martin! Tog en sista minutenresa så vi åker redan nästa fredag, kommer bli såå härligt med massa sol, bad, shopping & god mat! Lääängtar sååå!!
 
Vi kommer bo på Viking nona beach hotell, och på den här stranden kommer vi förmodlingen tillbringa den mesta tiden! Bilderna är tagna från www.turkietresor.se
 
RSS 2.0