F cassandrabeckers.blogg.se ♡ -

Tacofredag

Godkväll! Mamma och jag har precis käkat lite taco, var sååå längesen jag åt det nu så det var riktigt gott faktiskt! Nu sitter vi och väntar på att fångarna på fortet ska börja, ingen aning om vilka som är med idag men om det inte är några roliga så kommer jag fortsätta kolla på serien "Hart of dixie". Annars så ska jag upp blixtertidigt imorgon med för vi ska till eksjö för att spela två handbollsmatcher. Jag har inte tidsinställt något inlägg så det kommer inte bli uppdaterat på hela dagen men vi hörs fördmodligen framåt kvällen! Hej så länge! 
 
Snökaos i både Karlshamn och i Ronneby, kommer knappt fram någonstans!!
 

Hunkydory

Hejsan! Jag sitter just nu och äter lite mellis och ska strax kolla på det nya rawenswood avsnittet. Fick slutta en timme tidigare idag så det var super skönt! Efter jag kollat klart ska jag förmodligen sätta mig och plugga lite innan middagen och träningen. 
 
Fick föresten tillbaka min dator idag, gick fortare än vad jag förväntat mig. Men så skönt, höll typ på att få panik flr att jag inte hade någon dator på två dagar haha. Jaja, jag överlevde iallafall och det gjorde datorn med ;)
 
Här är föresten en bättre bild på min nya tröja från Hunkydory som jag hade på mig idag, älskar den! 
 

Cozy outfit today✶

Godmorgon! Jag sitter på tåget påväg till skolan nu för att endast ha en lektion, vilket är naturkunskap. Ska även gå och se om min dator är klar, inte för att jag tror det för dem är ganska sega men man kan ju alltid hoppas! Annars så har jag bara träning och en jäkla massa läxor att göra idag, har även två prov imon.. Roligt! Well well, vi hörs väl förhoppningsvis snart!

Tröja - hunkydory // byxor - lager157 // skor - UGG 
RSS 2.0